Следва

Месечен ХОРОСКОП - Септември 2019

WIN IT! А ти кога за последно се изчерви?

Разменяме истории за руж Lancôme с цвят фюжън

All About Life преди 4 години

Луксозният руж наподобява усещането на "копринен прах", който докосва нежнко кожата със специално пригодената си четчица, за да придаде цвят и контурира лицето за съвършен финиш на всяка грим визия. Цветът остава фиксиран с часове, покритието му никога не изменя вида си, благодарение на съставките, поддържащи балансирано нивото на хидратация и оставящи кожата необременена от нанесения продукт.

Правим бърза справка с неоспоримите качества на най-добрия руж сред любимците ни и най-любимия измежду всички ружовете, за да ви уверим (ако досега не бяхте сигурни), че да участвате е напълно задължително! Три сребристи опаковки крият три пудри Lancôme, с огледалце и собствен апликатор, които на 6-ти септември на случаен принцип ще намерят своите три нови притежателки. Всяка от тях трябва да е: последвала @viewsofia в Инстаграм; да е харесала поста с публикацията; да е споделила като коментар кога за последно се изчерви (готови сме да чуем и защо/ заради кого); знаете, че никога не се сърдим, ако споделите и на стори! Имате седмица да съберете смелост, за да разкажете изчервената си история, успех!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.