Месечен ХОРОСКОП - Септември 2019

Astro преди 4 години

Със започващия септември енергията на хороскопа изцяло се променя. Лятото плавно се прелива в златна есен и е време за ново начало – да, знаем, че звучи леко клиширано.

Дори да ви се струва, че всички се държат като неразбрани Близнаци, които са готови да влязат в словесна разправа във всеки един момент от денонощието като настървени Скорпиони, дайте им малко време – всъщност и те се подготвят за нов сезон на живота, в който са си поставили за цел да бъдат прилежни като Деви. Просто са несигурни – като всички ни.

Но нека си позволим да оставим малко повече място за неувереност в живота си, вместо да се борим срещу нея със зъби и нокти. Понякога е ОК да се чувстваме умерено несигурни, да спираме и да се замисляме. Отдадеността е хубаво нещо, формирането на идентичност е важна, но всичко това, идеалите, които се чувстваме притиснати да „намираме“, да „опознаваме“, на моменти ни карат да губим почва и да пропускаме живия живот. Това е истинската борба – в нея и чрез нея растем най-вече.

Тазмесечният хороскоп ще ни окуражи да преоткрием неизвестното и да се захванем с „новото“. Ще ни принуди, за наше добро, да говорим, да бъдем открити, да изразяваме собственото си мнение, или пък просто ще ни покаже, че трябва да отстъпим крачка назад. Което и от двете да е, е от огромно значение.

Хороскоп

Още от Astro