Следва

Beauty Starter: "Пийте повече еспресо, спете с грима си и не си правете селфита...", веруюто на Карин Ройтфелд

Животът: Джоан Колинс, 86!, стана рекламно лице на козметика

Рубриката ни по принцип е Животът след 45, но предвид някои стандарти, пред които се покланяме доземи, тук я оставяме без числото след нея.

Celebrity beauty преди 4 години


От времето на "Династия"

Защото изумителната, фантастична, вечна, респектираща, красива, безпогрешна и неостаряваща звезда от сагата "Династия" - Джоан Колинс, еднакво блестяща и на 86, както и на всяка друга възраст (за нея именно Анди Уорхол, след вечерно парти, на което седят един до друг, възкликва: "тя нямаше нито една чертичка, нито едно петънце, нищичко, по перфектното си лице") - е новото рекламно лице на британската топ-марка за козметика и грим Charlotte Tilbury, за която изглежда също толкова съвършено.

Лейди Джоан (с указ на Кралицата на Великобритания през 2014-та актрисата получава благородническата титла) е в отлична форма, позирайки за рекламата редом до собственичката на компанията Тилбъри и модела Miss Fame. Колинс демонстрира чисто новия продукт на фирмата - Airbrush Flawless Foundation, наличен в цели 44 тона.

Припомняме, че Колинс позира за Playboy на 50, притежава собствена бюти-линия - Joan Collins Timeless Beauty, но това, което показваме днес, е може би първата й поява в мащабна рекламна кампания на бюти-бранд.

От десетилетия считана за една от най-блестящите световни филмови звезди, кръстницата на Кара Делевин (да, факт), е известна сред момичетата-които-искаме-и-ние-така-на-86 с няколкото си фундаментални бюти-навика, на които не изневерява от години:

1. Обича авокадо
И се опитва да не пропуска ден без поне едно.

2. Мисли, че е важно да пробвате
"Мисля, че жената трябва да направи всичко възможно да изглежда колкото е възможно по-добре."

3. Носи SPF
"Най-добрият съвет, който съм получавала, е да пазя лицето си от слънцето."

4. В момента сте в най-красивата си възраст
"Ако можех днес да дам на 20-годишното си аз един бюти-съвет, той би бил: оцени колко си красива и знай, че никога няма да изглеждаш толкова красива отново!"

5. Експерт по опушени очи
Тя все още ползва ежедневно опушен грим и НЕ носи джинси. "Винаги съм си правила опушени очи, като те стават все по-опушени с напредването на деня. Но това е, защото не обичам да нося много спирала. И мразя джинси - известна съм с това - но също не харесвам и спирала."

6. Нанася овлажняващ крем в средата на нощта
"Ако се събудя през нощта, нанасям наново нощния си крем."

7. Обича Боби Акселрод
"Нощният мениджър",обожавам го, а отскоро се запалих и по "Милиарди":.


"Нощният мениджър" - британско-американски шпионски минисериал от 2016-та;
"Милиарди" - също телевизионна програма от 2016-та.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя