Следва

Щастливо разведените Моника Белучи и Венсан Касел във Венеция

We love: Пенелопе Крус, божествена в бяло

Дали само на знойна испанка от калибъра на извънземната Пенелопе Крус би паснала така ефирна рокля като на принцеса в бяло, като поводът е поява на Червен килим, не знаем, но свеждаме глави в преклонение.

Celebrities преди 4 години

Толкова е изящна, толкова е нежна, толкова сила излъчва едновременно с това, че направо ни се приисква и ние да вземем по една богата бяла тюлено-дантелена рокля като на булка и да се превърнем в любимата на Хавиер Бардем, майка на двете му деца, носителка на Оскар, великолепна в смуглото си великолепие актриса от световен ранг...

Иначе, поводът 45-годишната Пенелопе да ни зарадва така, е премиерата на Wasp Network, която премина снощи в рамките на Кинофеста във Венеция.

Роклята, абсолютно шармантна, е от същите дизайнери, от които е и пастелната къса синя рокля /надолу в материала/, в която се появи госпожа Бардем на срещата с медиите. Става дума за Ralph&Russo /Ралф и Русо/.


Spring 2018 Couture: Ralph & Russo


В единия случай творението висша мода на британската модна къща изисква и получава от страхотната Пенелопе прибрана прическа, диаманти на ушите и корал на устните, а в другия - пусната коса, високи лаконични сандали и матови устни, за сметка на силно подчертани испански огнени очи.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 19 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 20 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.