Следва

"Офицер и шпионин" на Роман Полански открива CineLibri 2019

Щастливо разведените Моника Белучи и Венсан Касел във Венеция

Моника Белучи и Венсан Касел се разведоха през 2013-та след 17-годишен брак, но съумяха да запазят добрия тон, което позволява и да се появят рамо до рамо на специалната прожекция на "Необратимо" (2002), в който и двамата участват, в рамките на Венецианския филмов фестивал.

Celebrities преди 4 години

Медийните архиви трудно си припомнят кога за последно бившите съпрузи са заснемани в подобна опасна близост, ето защо кадрите са цяло събитие, ако не и направо празник.

Цели два пъти в рамките на един ден Моника, Гаспар Ное и Венсан позират усмихнати и носталгични за фотографите, покриващи 76-тото издание на кинофестивала.

Двамата актьори никога не са говорили особено открито за отношенията си пред журналисти, но в неотдавнашно интервю в Madame Figaro, Белучи сподели някои от фактите около развода си с Касел.

"Раздялата беше и мое решение, но знаете ли, когато се разделяте с някого, това невинаги означава, че вече не обичате този човек. Означава, че не можете да продължавате да бъдете заедно", гласи интервюто.

Също толкова малко знаем и за 14-годишната им дъщеря Дева (която прави първи самостоятелни крачки в модния свят) и 9-годишната Леони. Припомняме ТУК.

Само няколко месеца назад Венсан стана татко за трети път - на малката Амазони от настоящата си съпруга Тина Кунаки. Моника пък само допреди няколко седмици излизаше с френцузина Никола Льофевр.

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 22 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 20 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели