Следва

"Офицер и шпионин" на Роман Полански открива CineLibri 2019

Щастливо разведените Моника Белучи и Венсан Касел във Венеция

Моника Белучи и Венсан Касел се разведоха през 2013-та след 17-годишен брак, но съумяха да запазят добрия тон, което позволява и да се появят рамо до рамо на специалната прожекция на "Необратимо" (2002), в който и двамата участват, в рамките на Венецианския филмов фестивал.

Celebrities преди 4 години

Медийните архиви трудно си припомнят кога за последно бившите съпрузи са заснемани в подобна опасна близост, ето защо кадрите са цяло събитие, ако не и направо празник.

Цели два пъти в рамките на един ден Моника, Гаспар Ное и Венсан позират усмихнати и носталгични за фотографите, покриващи 76-тото издание на кинофестивала.

Двамата актьори никога не са говорили особено открито за отношенията си пред журналисти, но в неотдавнашно интервю в Madame Figaro, Белучи сподели някои от фактите около развода си с Касел.

"Раздялата беше и мое решение, но знаете ли, когато се разделяте с някого, това невинаги означава, че вече не обичате този човек. Означава, че не можете да продължавате да бъдете заедно", гласи интервюто.

Също толкова малко знаем и за 14-годишната им дъщеря Дева (която прави първи самостоятелни крачки в модния свят) и 9-годишната Леони. Припомняме ТУК.

Само няколко месеца назад Венсан стана татко за трети път - на малката Амазони от настоящата си съпруга Тина Кунаки. Моника пък само допреди няколко седмици излизаше с френцузина Никола Льофевр.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.