Следва

Чудим се дали ни харесва: щерката на Джони Деп в розово Шанелче

Кои са първите думи на Даяна към Чарлз след развода

Принцесата на Уелс преживява много тежко неудачите в брака си, макар че разбира отлично, че няма никакъв начин да живее с бъдещия крал до края на дните си.

Celebrities преди 4 години

Семейният им живот е в окото на медийния интерес в продължение на цели дълги 15 години. През 1996 година принцеса Даяна и принц Чарлз финализират бракоразводния процес, наречен Развода на 20-ти век. Любопитно е обаче да разберем какво чувства самата Даяна веднага след момента, в който официално престава да бъде съпруга на Уелския принц.

Както пише кралският експерт Ингрид Сюърд в книгата си "Кралицата и Ди: неразказаната история", на първата си среща с Чарлз след развода, Даяна задава на бившия си мъж следния печален въпрос /срещата се състои на първия етаж на апартамента на Даяна в Кенсингтънския дворец/: "Защо това трябваше да се случи именно с нас?"


Големите любовни истории: Лейди Ди и Lady Dior


Както отбелязва Сюърд, в същото време милионите фенове забелязват тревожните сигнали в отношенията на двойката. В книгата "Чарлз и Ди: истината зад кулисите на сватбата" се цитира наблюдение на автора, според което мнозина от приятелите на Чарлз поддържат по време на брака им мнението, че тези отношения могат да се превърнат в "абсолютна катастрофа".


8-те бюти ритуала на принцеса Даяна, слабо известни досега


"Сред приятелите на Чарлз имаше цяла групичка, която виждаше, че това може да стане тотална катастрофа. Тя беше като ученичка в гимназията, той като професор". Още повече, че, в даден момент Чарлз очевидно споделя с приятелите си, че се намира в "неуравновесено и тревожно състояние".

"Принц Чарлз непрестанно говореше: "Искам да направя правилният избор по отношение на страната си. Искам да направя правилният избор по отношение на семейството ми." Мисля, че дълбоко в душата си, той знаеше, че двамата просто нямат нищо общо", – добавя Сюърд.


По колко майчинство се пада на мамите от семейство Уиндзор?


Същевременно Уелският принц не е единственият, оплетен в такива мрачни мисли. Документирано е, че в Даяна също споделя със сестра си, че е твърде вероятно да не може да измине целия си жизнен път редом до Негово Височество.

More Celebrities