Чудим се дали ни харесва: щерката на Джони Деп в розово Шанелче

Чудим се дали ни харесва: щерката на Джони Деп в розово Шанелче

Лили-Роуз Деп е момиче младо, интересно и богато. Като такова, то естествено привлече целокупния папарашки и журналистически интерес при появата си на кинофестивала във Венеция.

20-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради носи елегантно скроена рокля от розов туид на любимата модна къща на себе си и майка си - Chanel, а поводът за акостирането й в града е провеждащият се там кинофестивал и конкретно премиерата на филма с нейно участие "The King".

На премиерата присъства и Тимъти Шаламе, с главна роля във филма; Лили-Роуз играе негова съпруга. През октомври миналата година двамата актьори бях фотографирани в момент на интимност, съответно всички съзряха нова страстна любов на хоризонта. Слуховете обаче останаха някъде там и тогава, а сега акцентът пада върху Лили-Роуз и нейната дреха.

Да, Chanel е, да, хубаво е всичкото, дори носталгично вързаният копринен шал на главата на един от кадрите, но има нещо, което ни кара да мислим, че Лили-Роуз, на своята младост, на своята звездна закалка, може и по-добре?

Може би дължината... в комбинация с материала, или пък цветът... а може би сандалите...

Помогнете ни, анкетата е тук, за да се обединим.

Анкета

Как ви се струва видът Лили-Роуз?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.