Следва

Световноизвестен графити артист ще рисува символите на София по покана на Sofia Graffiti Tour

Обичаме те, стеснително, носещо кафета и топки момче от U.S. Open 2019

В преследване на Винъс Уилямс...

All About Life преди 4 години

Миналата сряда, в рамките на Откритото първенство на САЩ, Винъс Уилямс игра срещу Елина Свитолина. И по средата на първия сет Винъс поиска да й бъде донесено кафе. Простичка молба, скромно желание, но е ли наистина? Всъщност, не е. Или поне не беше за момчето, което реално трябваше да угоди на този й каприз.

Русолявият сладур от девет кладенеца кафе донесе, но и това не беше достатъчно, за да задържи вниманието на сестрата Уилямс - доставянето се оказа същинска мисия невъзможна, въпреки добрите намерения.

Защо го обичаме?  Защото всички - независимо дали като ученици, студенти, стажанти, най-нови в службата и т.н. - сме имали този момент с кафето, не? Моментите, в които много искаш да помогнеш, свършваш, каквото трябва да  се свърши, обаче си толкова млад и толкова стеснителен, и толкова притеснен, че не знаеш как да увенчаеш цялото си добро намерение с успех. Неловък поглед, излишни движения, говорене наум; адско нагорещяване по цялото тяло; съжаляваш, че си тръгнал изобщо да правиш нещо; опитваш се да преминеш със сравнително непокътнато самочувствие през ситуацията; накрая просто се отказваш и замазваш някак, като се надяваш само никой да не е видял.

Пъргавият помощник не можа да се измъкне незабелязано и го видя... е, само целият свят. Been there, done that, приятелю, разбираме те!

И, внезапно, на третото или четвърто преглеждане на сърцераздирателното клипче, вече чувстваме US Open момчето като роден син, по-малък брат, първи братовчед! Момчето с поло шърт, наподобяващ карта UNO превзема сърцата ни и започваме да развиваме сценарии в главите си - как сме там, как отиваме на тенис корта, прегръщаме го, казваме му, че и ние не знаем какво е редно да се направи в такава ситуация... В друг епизод пък преследваме Винъс до съблекалнята, гонят ни, но няма значение. А може би, ако беше изпила кафето, нямаше да паднеш, Винъс!


Обичаме те, стеснително, носещо кафета и топки момче от US Open 2019!!!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 19 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.