Следва

Ваканцията на известните: Дженифър Лопес в Сен Тропе

Световноизвестен графити артист ще рисува символите на София по покана на Sofia Graffiti Tour

Sofia Graffiti Battle е тук за четвърта година. Фестивалът е организиран от Sofia Graffiti Tour и 0511 Organic Clothing, като представя графити културата в София.

All About Life преди 4 години

Целта на събитието е да даде възможност за изява на български графити художници, като представя и артисти от международната графити сцена. По покана на Sofia Graffiti Tour, тази година гост-артист в инициативата е Nash, от световноизвестните Love Letters Crew.



Фестивалът ще предизвика екипите на Sofia Graffiti Tour, 0511 Organic Clothing, тримата победители от конкурса и един международен графити артист да изрисуват огромна стена в центъра на София.



Nash е холандски художник, който повече от 30 години преобразява стените с флакон в ръка. Определя стила си като графити карикатури. Обиколил е света, за да променя градската среда и тази година за първи път ще е в София.
Събитието ще се проведе на 15 септември 2019 г. на паркинга на Чупа Чупс (бул. “Мария Луиза” 11). Програмата включва музика, филми, батъли и графити работилница, в която могат да се включат всички желаещи.

Тази година събитието отново е част от КвАРТал фест и е подкрепено от Посолството на Кралство Нидерландия в Република България италианските спрейове KOBRA.

Следете страницата на събитието за актуална информация относно програмата.

Toчна локация вижте  ТУК.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 час

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 час

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.