Следва

Латино гала в пролетно-лятната колекция на Saks Potts

Start Shopping NOW: Жени в ЧЕРНО

В навечерието на новия сезон продължаваме вече започнатата процедура по обновяване на гардероба с няколко крайно необходими дизайна - дали защото вече съществуващият ни арсенал сериозно ще се благоприятства от тях, или просто защото ще ни донесат положително настроение, не е от голямо значение, важното е да се почувстваме добре в средата на работната седмица.

Shopping преди 4 години

Затова се запасяваме солидно с класически, а и не само елементи, които вярно да ни послужат за месеци напред. По случайност или не, по-голямата част от тях се оказват решени в черната или сиво-черната гама. Не избягваме присъствието на цвят, даже напротив - почти всичките ни шопинг селекции дотук изобилстват от наситени палитри, но реално погледнато, някои дизайни просто изглеждат по-добре в черно. Затова не страним от идеята, а горещо я прегръщаме в търсенето на нашия си дизайн. Даваме жокер, в галерията горе са побрани стилистични избори, задоволяващи разнообразни критерии и настроения, а сред тях откриваме както няколко неостаряващи класики, така и истински съкровища, за които трябва да се убедим, че не сънуваме.

Черната палитра, макар и да идва със своя статус за най-малко претенциозна и по отношение на вид, и по поддръжка, има своята специфика. Изработени от капризна материя, синтетични или естествени влакна, любимите ни дрехи настояват за правилна грижа, за да им се радваме дълго занапред. В мисията за запазването безупречния вид на дрехите на помощ идва Perwoll renew Advanced Black & Fiber със специална технология, грижеща се активно за дрехите и осигуряваща обновяващ ефект още след няколко пранета. А дрехите се отблагодаряват за положената грижа с видими резултати - подсилените влакна и цвят - още по-черен отпреди.

Няма нужда винаги да е ново! #RethinkFashion

More Shopping