Следва

Lavazza представя 2 иновативни идеи от кортовете на US Open

Братът на Кейт Мидълтън и кучето му терапевт на партито на GQ

О, Боже!

Celebrities преди 4 години

Джеймс Мидълтън, който може би ви е по-познат като брата на Кейт и Пипа Мидълтън, а може би и като готин Инстаграм батко, който има мноооого кучета, доведе възможно най-сладкия "плюс-един" на наградите на GQ Men of the Year Awards в Лондон. Елла - кокер шпаньол-теарпев - приятно й е!

Елла е много добор момиче. Облечена е в кучешки тартан, с извезан надпис "Pets As Therapy" (Животните като Терапия), по името на британската благотворителна организацията. Красива си, Ела!

Като брат на херцогиня, уви, не се ползваш с някакви протекции от изпадане в депресивни състояния - през януари от Daily Mail съобщават, че Джеймс се бори с диагноза на депресия и забелязва, че кучетата му, по-точно самата Елла, му помагат повече от всикчо останало в процеса на лечение. "Много ясно виждам ролята на моите кучета - Елла, Инка, Луна, Зули и Мейбъл - помагат ми във възстановяването", съобщава Мидълтън.

"Елла е мой постоянен придружител вече десет години - минали сме заедно през всичките ми терапевтични сесии. По свой начин ме крепеше и подкрепяше през цялото това време."

Синеок, че и кучета обича!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.