#TheLatest: Frame (като дънките) и Тамара Мелън (като съоснователката на Jimmy Choo) в търсене на идеалния чифт ботуши

#TheLatest: Frame (като дънките) и Тамара Мелън (като съоснователката на Jimmy Choo) в търсене на идеалния чифт ботуши


Тамара Мелън

Два много любими бранда, всеки в своето направление, съобщават, че обединяват сили в колаборация, която, обзалагаме се, ще пожъне значителен успех. Говорим така самоуверено, именно защото става въпрос за креативен процес между майсторите на джинсите Frame и дизайнерката на обувки Тамара Мелън, която освен креативен директор на едноименния си бранд Tamara Mellon, е още и съосновател на Jimmy Choo.


895 долара

Замисълът е да се създаде идеалният чифт ботуши, който може да се носи всеки ден в комбинация с предпочитаните джинси. Дженс Грийд и Ерик Торстенсън, оглавяващи Frame, раждат идеята с пълното съзнание, че не разбират нищо от обувки. Затова решават да потърсят именно Тамара като съмишленик: "С изключение на една малка колаборация за кецове, това е първият път, в който се впускаме в света на обувките. Всичко започна така - един ден работихме върху lookbook-а и конкретно по стайлинга на визиите, когато осъзнахме, че за това, което искаме да изразим, са ни необходими ботуши. Без тях стайлингът просто не беше добре завършен, но също така не знаехме как да постъпим, областта ни е крайно непозната. И в този момент решихме да звъннем на Тамара, молейки я за помощ."


895 долара

Тримата дизайнери се познават от години и споделят, че стилистичните им вкусове са почти идентични: "Аз буквално живея в джинсите на Frame всеки ден, затова когато ми звъннаха, веднага прегърнах идеята. Обичам тяхната естетика и начина, по който подхождат към дизайна", разказва Тамара.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.