Следва

Кой как избра да се рекламира: Acne Studios и сладката малка щерка на Юън Макгрегър

#TheLatest: Frame (като дънките) и Тамара Мелън (като съоснователката на Jimmy Choo) в търсене на идеалния чифт ботуши

THE LATEST IN FASHION

All fashion преди 4 години


Тамара Мелън

Два много любими бранда, всеки в своето направление, съобщават, че обединяват сили в колаборация, която, обзалагаме се, ще пожъне значителен успех. Говорим така самоуверено, именно защото става въпрос за креативен процес между майсторите на джинсите Frame и дизайнерката на обувки Тамара Мелън, която освен креативен директор на едноименния си бранд Tamara Mellon, е още и съосновател на Jimmy Choo.


895 долара

Замисълът е да се създаде идеалният чифт ботуши, който може да се носи всеки ден в комбинация с предпочитаните джинси. Дженс Грийд и Ерик Торстенсън, оглавяващи Frame, раждат идеята с пълното съзнание, че не разбират нищо от обувки. Затова решават да потърсят именно Тамара като съмишленик: "С изключение на една малка колаборация за кецове, това е първият път, в който се впускаме в света на обувките. Всичко започна така - един ден работихме върху lookbook-а и конкретно по стайлинга на визиите, когато осъзнахме, че за това, което искаме да изразим, са ни необходими ботуши. Без тях стайлингът просто не беше добре завършен, но също така не знаехме как да постъпим, областта ни е крайно непозната. И в този момент решихме да звъннем на Тамара, молейки я за помощ."


895 долара

Тримата дизайнери се познават от години и споделят, че стилистичните им вкусове са почти идентични: "Аз буквално живея в джинсите на Frame всеки ден, затова когато ми звъннаха, веднага прегърнах идеята. Обичам тяхната естетика и начина, по който подхождат към дизайна", разказва Тамара.


795 долара

Тримата споделят още, че отправната точка е парижкият глам от 70-те години на миналия век, който конкретно изглежда превъзходно с джинси. Така се раждат общо два модела в различни височини - до и над коляно; разгледани в минималистичен дизайн в три цвята - черно, бежово и кемъл, а цената е под 1000 долара. Дизайнерите заявяват, че освен удобството, поставено в тази колекция на пиедестал, отдават голямо значение на цената, акцентирайки на това, че тя не е изкуствено надута.

Дизайните са налични вече на сайта на Frame, а от пети септември ще са достъпни и на сайта на Tamara Mellon. Цялата колекция намираме ТУК.

More All fashion