Следва

Как работи формулата стрес = младост, мнението на експерта

Ева, хубавото дете на Мила Йовович, с първа корица за луксозно списание

Става дума за по-голямата щерка на Мила Йовович - Евa Андерсън.

Celebrities преди 4 години


Дъщерята на Мила Йовович, Ева

Която вече изгря на модния небосклон, едва на 11, и то директно на корица. Изданието е американската версия на списание Jalouse. Ева грее от обложката му в Prada.

Любопитно е, че и мама - звездната Мила Й., също се снима за Jalouse, във френската му версия, при това за самия първи брой, години назад.



Съответно фактът, че Ева, ужасно чаровно дете междувпрочем, е на корицата на първия брой на американския Jalouse, се превръща за Мила в събитие от твърде съществен мащаб.

"Истината е, че това за мен е нещо много специално, тъй като самата аз украсих първата корица на Jalouse, когато тъкмо започваше да излиза във Франция през 90-те. А пък Ева е героинята на първия брой на американската версия на списанието. Ето че тя върви по моите стъпки, години след мен. Гордея се с изключителната си дъщеря! Нямам търпение да прочетете статията за нея!", - сподели развълнуваната Мила в Instagram.

Добавя, че е била поразена от интервюто на дъщеря си, от което става ясно колко момичето е мислещо, проницателно и грижовно. Йовович се радва също, че работата пред камера на младото същество е очевидно перфектна.

В момента Ева съвместява ходенето на училище с осъществяването на таен проект в Лондон. За него знаем само, че е филм, планиран да се появи по екраните през 2020 година.



Освен тази амбициозна програма, Ева трупа моделски опит. Още преди години тя снима заедно с майка си необикновена фотосесия на легендарния фотограф Елен фон Унверт, сега вече има първа корица в актива си.


Теория на кореспонденцията - Мила Йовович и дъщеря й Евърли


Припомняме, че Мила е омъжена за режисьора Пол Андерсън, с когото съвсем скоро отпразнуваха 10 години семеен живот. Освен Ева, двойката възпитава четиригодишната си по-малка щерка Дашиел, а в момента Мила чака и трета рожба.


Обичта на известните: Мила Йовович и Пол Андерсън



Трета бременност за Мила Йовович


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.