Следва

Sofia Street Style: Богдана

Кой как избра да се рекламира: Acne Studios и сладката малка щерка на Юън Макгрегър

Миналата година Естер Макгрегър и сестра й Клара се появиха заедно в кампания на Fendi.

All fashion преди 4 години



17-годишната дъщеря на актьора Юън Макгрегър Естер е извънредно симпатична, по един Пипи-Дългото-Чорапчевски начин, което е видно и в новата рекламна кампания на Acne Studios, посветена на лицата от новото поколение и съответно аксесоарите, които те избират, в конкретния случай - новите чанти на шведския бранд - Musubi. Черно-белият портрет на момичето, известно не само като модел, но и като певица и актриса, е дело на британския фотограф Ричард Бърбридж.


We love: Homeware-а на Acne Studios


Отделно, в Инстаграм-акаунта на бранда се появиха няколко сторита с видеоинтервюта на Естер, в които тя описва себе си и всъщност, оказва се, е наистина повече от сладка.

Преди няколко дни по-голямата сестра на Естер - Клара Макгрегър, сподели снимки от снимачната площадка на филма The Birthday Cake, в който партнира на баща си.

Двете сестри пък заедно снимаха миналата година кампанията #MeandMyPeekaboo на италианския премиум бранд Fendi.



Изобщо - круши, дървета, мода и пр., като е достатъчно да припомним само Лили Роуз и Ева Андерсън от последните два дни, за да установим, че "Миньор бе моят татко, миньор ще съм и аз", важи и за останалите професии.


Бившият на Acne Studios пуска бранд


Дете бе моят "татко", дете ще съм и аз


 

More All fashion