Следва

Sofia Street Style: Богдана

Кой как избра да се рекламира: Acne Studios и сладката малка щерка на Юън Макгрегър

Миналата година Естер Макгрегър и сестра й Клара се появиха заедно в кампания на Fendi.

All fashion преди 4 години



17-годишната дъщеря на актьора Юън Макгрегър Естер е извънредно симпатична, по един Пипи-Дългото-Чорапчевски начин, което е видно и в новата рекламна кампания на Acne Studios, посветена на лицата от новото поколение и съответно аксесоарите, които те избират, в конкретния случай - новите чанти на шведския бранд - Musubi. Черно-белият портрет на момичето, известно не само като модел, но и като певица и актриса, е дело на британския фотограф Ричард Бърбридж.


We love: Homeware-а на Acne Studios


Отделно, в Инстаграм-акаунта на бранда се появиха няколко сторита с видеоинтервюта на Естер, в които тя описва себе си и всъщност, оказва се, е наистина повече от сладка.

Преди няколко дни по-голямата сестра на Естер - Клара Макгрегър, сподели снимки от снимачната площадка на филма The Birthday Cake, в който партнира на баща си.

Двете сестри пък заедно снимаха миналата година кампанията #MeandMyPeekaboo на италианския премиум бранд Fendi.



Изобщо - круши, дървета, мода и пр., като е достатъчно да припомним само Лили Роуз и Ева Андерсън от последните два дни, за да установим, че "Миньор бе моят татко, миньор ще съм и аз", важи и за останалите професии.


Бившият на Acne Studios пуска бранд


Дете бе моят "татко", дете ще съм и аз


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.