We Love: Сюрреалистичните портрети на Rodarte

Rodarte не е просто луксозен моден бранд, ориентиран към нишова клиентела, а всъщност цяла вселена. Сестрите Мълеви - основателки на нюйоркската къща, са повече от дизайнери. Те са преди всичко визионери, а специфичният подход при дизайн начинанията им, както и концепцията им за кино, затвърждава това.


19х2 сестри, 19х2 модни икони: Кои са най-стилните сестрински двойки на всички времена?


За Пролет/Лято 2020-та те решават да зарежат котешката пътечка като маниер за презентиране на новата колекция и вместо това се заемат с направата на един сложен, но изключителен проект, който споделяме днес. Кейт и Лаура представят своите дизайни за новия сезон под формата на фантазни портрети, изобразяващи ведно еклектичните Rodarte дизайни с музите на сестрите, сред които Mad Men звездите Дженюари Джоунс и Киърнан Шипка, актрисата от Riverdale Лили Ранхарт, Disney момичето Роуън Бланшард, както и нашумялата с ролята си в "Roma" мексиканка Ялица Апарисио.

Сестрите Мълеви цитират едни от най-големите имена сред сюрреалистите като източник на вдъхновение при създаването на "нарисуваните портрети". Те разказват, че с времето стават все по-уверени в своя маниер на дизайн и успяват да прозрат своята роля в индустрията: "От чисто артистична гледна точка е страшно приятно да създаваме цял свят, вселена дори за отделната колекция. Като краен резултат, наблюдавайки кадрите, човек може да се запита дали това е картина, или фотография, а ние точно към това се стремим."

Изключителните и много специфични дрехи идват с неподправеното Rodarte внушение и сред купищата пластове от тюл наблюдаваме всички тези известни жени в причудливи пози, които Мълеви посочват като свои лични музи. В декор от фигури с храсти, масивни колони и изкушаващо изглеждащи сладкиши, всички тези вдъхновяващи момичета и жени ни правят част от магичния свят на Rodarte: "Наистина е вълнуващо да знаеш, че хората, които носят дрехите ти се чувстват красиви, чувстват се добре в кожата си. Червеният килим е важно средство за комуникация с клиентите, точно както и ревютата са, двете обаче се отнасят до различни групи хора."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia