Следва

"Жокера" и Роман Полански - големите победители на Венецианския филмов фестивал

В очакване на Dibla Design Awards 2019

Регистрирайте се за Националното съревнование за интериорен дизайн до 13 октомври 2019 година. 

Events преди 4 години

За четвърта поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн "Дибла" ще зарадва всички любители на изкуството и естетиката с най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш - съревнованието Dibla Design Awards.



Официалната церемония по връчването на наградите за интериорен дизайн по традиция ще се състои на 21 ноември 2019 г. в най-елитната и високотехнологична зала за събития в страната - Sofia Event Center.

Dibla Design Awards е най-престижната трибуна в страната за изява на професионалистите в бранша, даваща възможност на всеки автор на интериорен проект да бъде забелязан, отличен и признат. Форматът има за цел да демонстрира нивото на предлаганата услуга у нас и да затвърди авторитета на специалистите, да им осигури по-широка популярност и представителност. Отличените проекти от всички категории ще бъдат включени и в Годишния каталог "Най-доброто от интериорния дизайн за 2019", превърнал се в истинско колекционерско издание.



Кандидатствайки за участие в Националното съревнование за интериорен дизайн, всеки може да извоюва заслужено място под светлината на прожекторите и да получи престижна награда за своя труд и творчески идеи. Всеки може да изпрати номинация за себе си или за проект/проектант, на който симпатизира чрез регистрационната форма на сайта www.dibla-awards.com, допускат се номинации в повече от една категория и с повече от един проект в категория. И тази година подборът на категориите в съревнованието не е случаен – всички те са съобразени с актуалното пазарно търсене и съвременните тенденции в интериорния дизайн.

Четвъртото издание на Dibla Design Awards отново ще излъчи и Дизайнер на годината - най-желаното признание, което един проектант може да получи за своя творчески и професионален принос за развитието и утвърждаването на българския интериорен дизайн у нас и по света. Можете да предложите себе си или друг утвърден и изявен професионалист, а кандидатурите в тази област ще се разгледат с особено внимание от журито.


Стандартна регистрация до 30 септември 2019 , записване в последния момент до 13 октомври 2019 срещу по-висока такса.


Регистрирайки се за участие в Dibla Design Awards, вие не просто ще имате уникалната възможност да спечелите престижна награда, но ще можете и да добиете популярност както в професионалните среди, така и сред широка аудитория от над 800 гости на церемонията по награждаването, сред които потребители, инвеститори и медии, специални гости на събитието.

Организаторите "Дибла" за пореден път са поверили решаващата дума за присъждането на наградите на специално подбрано международно жури, съставено от български и чуждестранни специалисти и експерти, признати в световен мащаб, някои от които - истински звезди в бранша.

Dibla Design Awards е от изключително значение - дава достойна сцена за изява на родния дизайн пред широката общественост и допринася за повишаването на авторитета на професията. От друга страна, съревнованието зарежда проектантите с допълнителен творчески стимул и им осигурява необходимото поле за изява, което ги мотивира да предложат на крайния потребител най-доброто, на което са способни.

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?