Скарлет Йохансон:

Скарлет Йохансон: "Повярвайте ми, бих работила с Уди Алън по всяко време!"

По време на течащите протести, част от движението #MeToo, осиновената дъщеря на Уди Алън - Дилън Фароу, разказа, че в детството си е била жертва на сексуално насилие от негова страна.

34-годишната актриса се заяви като защитник на Уди Алън в тазседмичния брой на The Hollywood Reporter. Йохансон, която играе "моралния компас" в предстоящия Jojo Rabbit, и която неведнъж е работила с Уди Алън ("Мач пойнт" (2005), "Сензацията" (2006) и Вики, Кристина, Барселона (2008)), съсем открито и без угризения признава, че с удоволствие би работила по нов негов проект.

"Какви са чувствата ми към Уди Алън ли?" - повтаря върпоса на The Hollywood Reporter тя. "Обичам Уди. Вярвам му и с удоволствие бих работила с него по всяко време." Мнението на Скарлет попада в графата "непопулярно", тъй като други от работилите с режисьора - като Грета Гъруиг - продължават да дистанцират себе си от Алън и работата му.


Транссексуален модел, оставка в Маркетинга, обвинения в сексуален тормоз - какво зa Бога се случва с Victoria's Secret?


Малко по-отдавна, през 2014-та, Скарлет не смее да изрази конкретно мнение около скандала, казвайки пред Guardian, че "не е запозната със случващото се". Този път слага картите на масата: "Виждам се с Уди винаги когато мога, и си говорим много по въпроса", разказва актрисата. "Директна съм с него и той към мен също. Той се кълне в невинността си, и аз му вярвам."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.