Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 09.09 - 15.09

Скарлет Йохансон: "Повярвайте ми, бих работила с Уди Алън по всяко време!"

По време на течащите протести, част от движението #MeToo, осиновената дъщеря на Уди Алън - Дилън Фароу, разказа, че в детството си е била жертва на сексуално насилие от негова страна.

Celebrities преди 4 години

34-годишната актриса се заяви като защитник на Уди Алън в тазседмичния брой на The Hollywood Reporter. Йохансон, която играе "моралния компас" в предстоящия Jojo Rabbit, и която неведнъж е работила с Уди Алън ("Мач пойнт" (2005), "Сензацията" (2006) и Вики, Кристина, Барселона (2008)), съсем открито и без угризения признава, че с удоволствие би работила по нов негов проект.

"Какви са чувствата ми към Уди Алън ли?" - повтаря върпоса на The Hollywood Reporter тя. "Обичам Уди. Вярвам му и с удоволствие бих работила с него по всяко време." Мнението на Скарлет попада в графата "непопулярно", тъй като други от работилите с режисьора - като Грета Гъруиг - продължават да дистанцират себе си от Алън и работата му.


Транссексуален модел, оставка в Маркетинга, обвинения в сексуален тормоз - какво зa Бога се случва с Victoria's Secret?


Малко по-отдавна, през 2014-та, Скарлет не смее да изрази конкретно мнение около скандала, казвайки пред Guardian, че "не е запозната със случващото се". Този път слага картите на масата: "Виждам се с Уди винаги когато мога, и си говорим много по въпроса", разказва актрисата. "Директна съм с него и той към мен също. Той се кълне в невинността си, и аз му вярвам."

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...