Седмичен ХОРОСКОП - 09.09 - 15.09

Astro преди 4 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица ще проведете срещи и разговори, които ще ви помогнат да определите позицията си по важни политически, социални или професионални теми и събития.

Динамични промени в мисленето или плановете ви не се изключват поради нови обстоятелства или нови хора.

Ще бъдете изненадани от някои срещи или телефонни обаждания, които в повечето случаи ще ви обогатят с полезна информация.

Не пренебрегвайте примамливите параметри на представена ви оферта. Консултирайте се с адвокат или специалист при необходимост или съмнение.

Периодът е добър за лични или професионални срещи и контакти с хора от различни градове и държави. Вероятно чрез такива хора ще изпитате изненади или незабравими емоции.

Жените на зодията ще имат възможността да подобрят нещо в дома си: нови уреди, мебели, нови декорации и други. Това ще бъде добра седмица за домашни разширения, създавайки нов интериор, за да придадете уют за собствения си комфорт.

Господата са склонни да губят времето си в срещи с най-различни хора. Понякога това ще ви бъде полезно и необходимо, но в много от случаите ще бъде един вид бягство от работата или ежедневните задължения.

Хороскоп

Още от Astro