Седмичен ХОРОСКОП - 09.09 - 15.09

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще ви даде благоприятен момент да развиете важни контакти с хора от различни места. Периодът е подходящ за пътуване по работа или такова с друга важна цел.

Идните седем дни ще са особено благоприятни за онези от вас, които планират да отидат на работа в друг град или държава за даден период от време. Финансово ще ви е трудно да отговорите на очакванията си, но все пак зависи доколко те са реалистични.

Избягвайте да се ангажирате с финансови споразумения, за които имате съмнения. Вслушвайте се в собствената си интуиция.

Домашните неприятности и неразбирателства ще бъдат решени. Нагорещената ситуация ще се успокои, отношенията ще се нормализират.

Ако сте замесени в съдебен или юридически случай, тази седмица той вероятно ще бъде забавен или отложен за по-напред във времето.

Мъжете на зодията ще бъдат нетърпеливи, което ще създаде напрежение в ежедневните им контакти и дела. Склонни сте да обвинявате другите за временните си затруднения, а всъщност именно те ще са причинители на нетърпението и свръхувереността ви.

Дамите ще се окажат неподготвени за някои неочаквани събития. Вместо да реагирате емоционално на конкретна ситуация, съветваме да не изпадате в паника, преди да осъзнаете какво всъщност се случва.

Хороскоп

Още от Astro