Седмичен ХОРОСКОП - 09.09 - 15.09

Astro преди 4 години

Кога решаваме, че нещо е прекалено? Да разчитаме на добрите си вътрешни предчувствия и адекватно обществено светоусещане няма да е най-добрият вариант за оцеляване, защото планетите забъркват една такава чудна бъркотия от аспекти, в която ще ни е трудно да се ориентираме.

За идната седмица разполагаме с Меркурий в Дева и Плутон в Козирог – тригон, Марс в Дева и Сатурн в Козирог – тригон, Марс в Дева и Юпитер в Стрелец – квадрат, Меркурий и Венера в Дева, Марс в Дева и Нептун в Риби – опозиция. Да, толкова объркано е, колкото и звучи.

Отнесено и към работните, и към романтичните отношения, настава време, в което, ако досега не сме се научили, то да започнем да се учим да кооперираме и комуникираме. На фона на всичко изброено обаче, ни очаква седмица, посветена на красивите неща в живота – добрата кухня, красиви интериори, изкуство, музика и всякакви глезотии за сетивата. С Венера и Меркурий в Дева обаче не е зле да следим в детайли финансовия поток, следвайки тези си хедонистични желания.

Хороскоп

Още от Astro