Следва

Няма скрито-покрито: Тес Холидей, бодипозитивизъм, Chromat на NYFW

Кристин Илиева - от болничното легло до италианския Vogue

За по-малко от месец.

All fashion преди 4 години

Лицето на красивата Кристин ще изгрее на страниците на октомврийския брой на италианския Vogue, едва година и половина след нелекия инцидент, принудил 22-годишното момиче да промени изцяло начина си на живот, който включваше натоварен fully-booked моделски график, полети и ангажименти в най-желаните модни дестинации.

След всичко преживяно, Кристин се доказва като по-силна от всякога и готова за нови начинания, на които искрено да се радваме. Повод днес ни дават фотографиите на Алесио Алби, първите за Кристин след катастрофата, с които от агенцията й обявяват, че само за месец моделът извървява пътя от болничното легло до страниците на модното издание и следващия месец ще я видим на страниците на италианската модна Библия.

"Красивата Кристин, заснета от Алесио Алби. След ужасяващия инцидент, който преживя, тя се бори всеки ден, за да приведе нещата до предишното им положение. Сигурен съм, че ще успее, защото тя е Фениксът, който възкръсва от пепелта. От болничното легло до италианския Vogue за месец, все още със сините си патерици, но по-красива и силна от всякога. Нека това ни учи, че всичко в живота е възможно... Успех, @christineilieva. #ironwoman", пише неин приятел.

Ти си вдъхновение, Кристин!

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 1 ден

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 1 ден

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.