Следва

Няма скрито-покрито: Тес Холидей, бодипозитивизъм, Chromat на NYFW

Кристин Илиева - от болничното легло до италианския Vogue

За по-малко от месец.

All fashion преди 4 години

Лицето на красивата Кристин ще изгрее на страниците на октомврийския брой на италианския Vogue, едва година и половина след нелекия инцидент, принудил 22-годишното момиче да промени изцяло начина си на живот, който включваше натоварен fully-booked моделски график, полети и ангажименти в най-желаните модни дестинации.

След всичко преживяно, Кристин се доказва като по-силна от всякога и готова за нови начинания, на които искрено да се радваме. Повод днес ни дават фотографиите на Алесио Алби, първите за Кристин след катастрофата, с които от агенцията й обявяват, че само за месец моделът извървява пътя от болничното легло до страниците на модното издание и следващия месец ще я видим на страниците на италианската модна Библия.

"Красивата Кристин, заснета от Алесио Алби. След ужасяващия инцидент, който преживя, тя се бори всеки ден, за да приведе нещата до предишното им положение. Сигурен съм, че ще успее, защото тя е Фениксът, който възкръсва от пепелта. От болничното легло до италианския Vogue за месец, все още със сините си патерици, но по-красива и силна от всякога. Нека това ни учи, че всичко в живота е възможно... Успех, @christineilieva. #ironwoman", пише неин приятел.

Ти си вдъхновение, Кристин!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.