Смокингът в Новия/Стар Холивуд на Ralph Lauren

Смокингът в Новия/Стар Холивуд на Ralph Lauren

Ралф Лорън за пореден път в своята кариера се уповава на магията на Холивуд, а поводът този път е създаването на новата пролетно-лятна колекция. Дефилето се провежда в бална зала в Ню Йорк, носеща специално за повода името "Ralph's Club", а от поканените гости се изисква стриктен вечерен дрескод в черно и бяло. Декорът от своя страна наподобява снимачна площадка на филм от 20-те години на миналия век, където основната дизайн тема на колекцията се вписва повече от прекрасно.


Всички носят: The RL50 на Ralph Lauren


Звездата под прожекторите е смокингът в класическата му и добре позната кройка, с която Лорън работи пристрастно от години насам. Дизайнерът е известен именно със своите интерпретации на смокинг, станали разпознаваем маниер за едноименната къща вече повече от 50 години, затова и откриващата визия за колекцията е разгледана в тази посока. Джиджи Хадид дефилира наметната с черно-бяло палто в мотив, наподобяващ рибена кост, черна папийонка и класическа смокинг риза, а след нея идват и цветни опции на същия дизайн - изработени от сатен в червено, жълто и синьо, но безспорно най-добрите резултати идват в лицето на класическата черно-бяла гама.


Джиджи Хадид

Финалната част на издържаното в разпознаваемия Ralph Lauren стил дефиле се разполага във вечерната естетика, пригодена най-вече към червения килим. Бела Хадид демонстрира нагледно изключително добрите решения от глава до пети в пайети и в червен тон, редуващи се с други дизайни в сходно разточително настроение от кадифе и сатен в черно, синьо, жълто и, разбира се, още червено.


Бела Хадид

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia