Следва

Нелъскав обрат за Brandon Maxwell

Всички носят: На Инстаграм парашутните гащи

Широките бермуди, деликатно и едновременно с това настойчиво, успяха да изместят сайклинг шортите по релевантност за изминалия пролетно-летен сезон, въпреки така нашумялата слава на конкретния втори елемент.

All fashion преди 4 години

Голяма част от модните момичета попаднаха подвластни на причудливата им и недотам привлекателна, поне откъм мъжка гледна точка, естетика.

Шортите с дългогодишна история спазват прилежно цикъла на модата и заемат своето очаквано място като стрийт стайл прийом. Със задоволство отбелязваме, че леко шантавият им вид, звучащ обаче завидно свежо на фона на модната картинка напоследък, няма да отстъпи позиции и за встъпващия в момента есенен такъв. Дрехата е благоприятна за стилизиране - може да изглежда както лежерно и кежуал, така и с подчертан стрийт стайл привкус, а дори и с бизнес ориентация, в зависимост от намеренията ни и подбраните аксесоари.

Модните момичета усилено промотират естетиката в Инстаграм, а безспорно сред морето от изброени визии, любими стават тези с по-изтънчен, но в рамките на приемливото за ежедневието, тон. Говорим за нетрудното съчетание от блейзър, тишърт или друг еквивалентно добър елемент, и обувки на ток. За предпочитане токът идва в средна височина и квадратно носле ала Bottega Veneta, съобразено с изискванията на тенденциите за сезона.

More All fashion