Следва

Нелъскав обрат за Brandon Maxwell

Всички носят: На Инстаграм парашутните гащи

Широките бермуди, деликатно и едновременно с това настойчиво, успяха да изместят сайклинг шортите по релевантност за изминалия пролетно-летен сезон, въпреки така нашумялата слава на конкретния втори елемент.

All fashion преди 4 години

Голяма част от модните момичета попаднаха подвластни на причудливата им и недотам привлекателна, поне откъм мъжка гледна точка, естетика.

Шортите с дългогодишна история спазват прилежно цикъла на модата и заемат своето очаквано място като стрийт стайл прийом. Със задоволство отбелязваме, че леко шантавият им вид, звучащ обаче завидно свежо на фона на модната картинка напоследък, няма да отстъпи позиции и за встъпващия в момента есенен такъв. Дрехата е благоприятна за стилизиране - може да изглежда както лежерно и кежуал, така и с подчертан стрийт стайл привкус, а дори и с бизнес ориентация, в зависимост от намеренията ни и подбраните аксесоари.

Модните момичета усилено промотират естетиката в Инстаграм, а безспорно сред морето от изброени визии, любими стават тези с по-изтънчен, но в рамките на приемливото за ежедневието, тон. Говорим за нетрудното съчетание от блейзър, тишърт или друг еквивалентно добър елемент, и обувки на ток. За предпочитане токът идва в средна височина и квадратно носле ала Bottega Veneta, съобразено с изискванията на тенденциите за сезона.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.