Следва

Ирина Шейк в H&M за 190 долара

Double Trouble: 18-годишната Кая с Versace-то на майка си Синди Крауфорд

Кая Гербер отпразнува 18-тия си рожден ден този уикенд в Paradise Club на Times Square и с гест-лист, съставен от солидни знаменитости като собствените си родители Синди Крауфорд и Ранде Гербер, както и Кендал Дженър, Лео ди Каприо, Александър Уанг, Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, и други - все от този род...

Celebrities преди 4 години

На момиче, на което "леля" Наоми (Кембъл се има предвид) честити 18-тата годишнина, подобава да направи страшно парти - Кая не пропусна да го стори. Освен ВИП присъствието на цял рояк знаменитости, прохождащата моделка получи специален музикален поздрав от (полуголата) нюйоркска икона Аманда Лепор, 51.


Кая и Аманда

Кадри се вихрят из целия Инстаграм, но ние ще се съсредоточим основно върху стиловото заимстване на Кая от маминия гардероб, опитвайки се да сравним "Копието" с "Оригинала":

Синди Крауфорд облича кожения Versace корсет по повод музикалните видео награди на MTV през 1992-ра, тогава 26-годишна, и прави пълен фурор. Кая нескрито следва стъпките на майка си - моделски и имиджови. За рождения си ден се появява в същото емблематично Versace, което и на нея не стои никак зле.


Клаудия Шифър и порасналата Клементин в супера - извънредно рядка среща с обективите


Няма как да не се запитаме обаче - ако това стриктно подражване продължи прекалено дълго, няма ли малката Синди (тоест Кая) да изгуби възможността си да покаже себе си и оттам да се обрече на вечно сравнение с майка си, респективно и живот в сянката й?


Синът на Елизабет Хърли с чудни къдри


В анкетата долу>>> гласуваме За или Против осъвременената Versace визия на 18-годишното момиче, а в коментарите още по-долу>>> може да ни разкажете и защо.

Анкета

Синди Крауфорд и Кая Гербер?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.