Следва

Sofia Street Style: Ния Фей

Нелъскав обрат за Brandon Maxwell

ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

Runway преди 4 години

От всичките 68 визии, представени по време на дефилето, едва 15 са издържани в естетиката, присъща, поне засега, на Брендън Максуел и едноименния му бранд. За сезон Пролет/Лято 2020-та в Ню Йорк, дизайнерът поема една съвсем нова посока, за която ние лично съвсем не сме сигурни доколко ни харесва. Максуел твърди, че вдъхновението зад решението му се дължи на огромната подкрепа, която неговите близки, в това число годеникът му и най-близките приятелки, оказват по време на трудни в живота му моменти.

Оттам Брендън решава, че дефилето по време на Седмицата на модата в Ню Йорк е идеалният момент за презентиране на първа мъжка мини колекция, така желана от неговия годеник. Редно е да признаем, че за първи опит нещата не изглеждат никак зле - вярно, че освен тейлърингът, който Максуел по презумпция владее изключително добре, не наблюдаваме много и нови смели решения, но все пак отзвукът е добър.


отляво надясно: Кандис Суанепул, Бела Хадид, Ирина Шейк, Грейс Елизабет

Що се отнася до голямата част кежуал елементи, заливащи line-up-a в дамската част с непретенциозната си естетика, решени предимно в, забележете, деним, те са правени специално за гореспоменатите приятелки, които имат по-голяма нужда от чифт страхотни джинси, копринена риза и голям вълнен блейзър, отколкото от обемиста вечерна сатенена рокля, поне съдейки по нуждите на ежедневието. Максуел вероятно все още се намества измежду различните дизайн посоки, идеята за драматичната промяна е непременно благородна, но тук остава въпросът доколко тези действия ще се окажат меродавни в дългосрочен план?


Бела Хадид

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.