Следва

Кралят на Йордания назначава сестра си Хая на дипломатически пост, за да я спаси от завръщане в ОАЕ

Уличният стил на звездите: Кара Делевин, Емили Ратайковски, Кая Гербер - всички самички

И всички в Ню Йорк... New York, New Yoooork...

Celebrities преди 4 години

Трички самички, симпатични, секси и много известни жени, идват в уличните си стайлинги, както следва:


Кара Делевин

Кара Делевин, основен бунтар в модния свят, е в sexy back аутфит. Както й приляга, и тук тя е в "много-ни-харесва" вид. Нямаме насреща си непокорна амазонка, а покоряваща сърца прелъстителка. Черна мини рокля, прозрачен разрез на корема, сребърни синджири, обсипани с камъни, които свързват бюстието с оскъдната пола... и всичко това върху брилянтна фигура. Абсолютен хамелеон, тази жена, тук с прическа конска опашка с оптимално подбрана височина на тила, розово матово червило и бос крак в много високо деколте с блестящ връх, отново доказва, че може както другите не могат. Неповторимо.


Емили Ратайковски

Моделът и актриса Емили Ратайковски очевидно е измислила как да носи бански през есента.
Дори настъпването на по-хладното време не й пречи да продължи да носи любимите си разголени дрехи. Особено ако иска да демонстрира на публиката дрехи от собствения си бранд. През уикенда Ратайковски бе забелязана по улиците на Ню Йорк в доста екстравагантен тоалет - топ от бански костюм от серията си Inamorata, съчетан в случая с дълго черно жакет-манто, класически панталони с ниска талия, минималистични сандали и оранжевикава чанта Hunting Season.


Кая Гербер

Кая Гербер, все по-сладка с израстването, доказва в този стрийт тест, че обикновените текстури и кройки, познати сякаш от памтивека, могат да послужат винаги и по всеки, почти, повод, за съставянето на един простичък, но изискан в стилово отношение образ, постигнат без излишни усилия и пудри. Въпросът е в несложната формула да попаднат изключително важните коефициенти - добър вкус и чувство за стил. Които най-голямата нова звезда в модния свят в момента - Кая Гербер притежава, и не забравя да вложи.

Да съчетаеш обикновени конвърс с прави джинси и блуза с лаконична кройка в каки цвят и при това да си абсолютно на нивото на най-добрата мода с безкрайния й списък от сложносъчинени критерии - това е задача за напреднали, не за начинаещи. Кара се справя великолепно. И много прилича в този детайл на майка си - Синди Крауфорд. Отгатваме коя е майката и коя - дъщерята - ТУК, в една великолепна поредица кадри от уикенда!

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.