Следва

Феноменът Върджил Абло за значението на Off-White, дизайн-мантрата си, правенето на стойностна мода & още

Обичта на известните: La-La-Ева Мендес и Райън Гослинг

45-годишната Ева и 38-годишният Райън вече осем години водят класацията с най-горещи холивдуски двойки.

Celebrities преди 4 години

Комбинацията от екзотичните кубински черти на Ева и по детския палавия поглед на русокосия актьор, както и очевидно перфектната физическа форма и на двама им + фактa, че са видимо щастливи и обичащи се, се свежда до една двойка за пример, в която дори не завиждаме (много) на актрисата, че се ползва от постоянната компания на разтапящата колене усмивка да Гослинг.

Двойката актьори отглежда две дъщери - четиригодишната Есмералда и тригодишната Амада, на които, както самите те споделят, се стараят да отделят цялото си свободно време.

За първи път от доста време насам, този уикенд папарашките обективи улавят двамата САМИ и то не по повод някое светско събитие, гала вечеря или пък филмова премиера. Ева и Райън се разхождат като влюбени тийнейджъри - тя с къса флорална рокля и високи сандали на платформа, той - с аутфит, който едва ли бихме простили на друг, но нали, за него правим изключение...


Защо Ева Мендес редовно оставя Райън Гослинг сам?


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.