Следва

Rock and Folk в Haute Coiffure дефиле на Loreal

Питай ме, питай ме. Помощ, петна по лицето!

Поредното писмо с козметичен проблем, който трябва да бъде решен веднага, пристигна в редакцията ни преди...

Hair преди 14 години

Поредното писмо с козметичен проблем, който трябва да бъде решен веднага, пристигна в редакцията ни преди няколко дни. За да сме напълно изчерпателни в отговора си, с цел да бъдем най-полезни, се допитахме до професионалистите в козметичния бранш, а именно Estee Lauder, и потърсихме заедно формулата за преодоляване на недостатъците по кожата и лицето.

Ето и конкретния проблем:

Писмо от Весела Драгова, 28 г,
получено на редкационния ни мейл
[email protected]:

Здравейте ViewSofia,
имам ужасен проблем с фотопигментацията. След лятната почивка петната ми се оказаха повече от всеки друг път. Как бихте ме посъветвали да ги третирам така, че да намалеят максимално бързо? Благодаря ви!


Отговаря Цецка Павлова Training Manager на Clinique за България

Уважаема Весела,
Бихте искали тъмните петна по кожата ви просто да изчезнат, нали? Проучвания сочат, че не сте сами – 25% от всички жени в САЩ страдат от проблема неравен тен или хиперпигментация. Промяната в цвета на кожата (пигментация или депигментация) може да бъде причинена от различни виновници, включително – белези от акне, възрастови петна, хормонални изменения или липса на добра хидратация, но преди всичко – UV лъчите са причина номер 1.

Обширни проучвания доказват, че вредните UVA и UVB лъчи основно допринасят за образуването на неравния тен и когато не използваме UV защита при излагане на слънце, кожата е по-склонна към образуване на нежеланата пигментация.

Представяме новия Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20, многоцелеви, дневен худратиращ крем с патентована формула и съставки, който се бори със съществуващата депигментация и предпазва от бъдещи вреди, ефективен при всички етноси.

Базирайки се на успеха на формулата Even Better, Clinique черпи от значимото си откритие - технологията, която се бори с хиперпигментацията и комбинира с фотостабилна широкоспектърна защита 3:1 UVB/UVA и овлажняващи свойства.

Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 помага и за:

• Предпазва и намалява извънредната пигментация в кожата
• Възпира появата на нови петна (стигането им до повърхността на кожата)
• Разбива и разпилява съществуващите петна на по-малко видими частици на повърхността на кожата, оставяйки я с по-равномерен тен.
• Подпомага за отстраняване на меланиновия „прашец” чрез излющване.

Ще го намерите в магазините на Estee Lauder и Clinique в цялата страна или в аптеките!

Освен изчерпателна информация за същността на проблема, Весела ще получи от нас и Clinique подарък, а именно Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20.

Уважаема Весела, заповясайте на адреса на редакцията - ул. "Иван вазов" 42  за да получите прекрасния подарък!


Всяка от вас, която се нуждае от професионален съвет за красота, може да ни пише на редакционния мейл, след което грижата остава в наши ръце.

Очакваме ви!
Пишете, не ни жалете!
Фирмите-вносителки на висококачествена бяла и медицинска козметика ще се радват да помогнат и чрез съвет, и чрез продукта, от който евентуално се нуждаете за да решите проблема си.
 
 

More Hair