Следва

Какво ново: Не особено красив iPhone 11 и животоспасяващи часовници от Apple

Прясно рязговорихме за вас: Башмайсторите Гошо, Коцето и Пепи

Ако не знаехте, че софийската ул. Хан Аспарух е на вили и могили, да ви кажем...

All About Life преди 4 години

Тротоарното разкрасяване на "Аспарух" тече с пълна сила вече близо две седмици, като днес, 10.09.2019г., вече можем да кажем, че му се види краят. Час след като нагазихме в пясъка, за да прекрачим редакционния праг (този с бялата порта, да), най-доверените ни хора на улицата - Георги (Гошо), Константин (Коцето) и Петър (Пепи), ни увериха, че тротоар ЩЕ ИМА. Още за обяд при това. Речено - сторено, паветата са положени.

От паве на паве и от дума на дума, успяхме да изкопчим малко информация за нашите тайни агенти, която да пресъздадем ТУК:

Гошо е бригадир, врял и кипял в занаята; обяви, че не желае да се снима, насочвайки ни към Пепи като най-фотогеничен. Сподели, че преди са го снимали "от разни други вестници", но без да го питат и категорично не му е приятно. Имал близо десет снимки по вестниците - най-много откогато ремонтирали жълтите павета.


Коцето

Коцето е мълчалив, но изпълнителен - само докато си говорим прехвърли десетина павета, което, лично на нас, ни се чини като абсолютно непосилна задача.

Пепи, викайте му Фотогеничния, реди паветата - питахме за бройката им по груба сметка, каза да изчислим 350 квадрата х 36.


Пепи

Гошо напътства Коцето и Пепи в работата, но не пропусна да ни обърне и малко внимание.

View Sofia: Кога ще приключваме?
Гошо: Трябваше на 15-ти, но имахме малко забавяне с материалите, в крайна сметка се оправихме, де.

V.S.: Ваканция?
Г.:
Нашите ваканции почват края на септември - началото на октомври.

V.S.: Като завали?
Г.: 
Общо взето.

Ходим в Турция иначе, защото тук е вече студено и не става.

V.S.: Объркана схема с тези ремонти, но пак ще починете.
Г.: 
Да, миналата неделя беше първата, в която почивахме от много, много време насам.

За днес толкова - утре ПАК!

More from View Sofia

#StrangerDays: Мариан Залцман мисли на глас за живота преди и след COVID-19 в едно сърдечно интервю

Interviews преди 3 години

Миналата седмица Мариан Залцман, Старши вицепрезидент глобални комуникации във Филип Морис Интернешънъл, организира уебинар с фокус върху необичайните и поучителни месеци под шапката на COVID-19.

Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.