Следва

Софийски потайности - Shopping дестинация бг мода

Какво научихме от хороскопа тази седмица

Ако трябва да обобщим накратко цялата идваща седмица, то тя ще е много емоционална, вдъхновяваща и пълна с...

All About Life преди 14 години

Kакво те очаква според зодията ти, астролозите на ViewSofia никога не пропускат да те посъветват, и ето как изглежда есенцията на Хороскопа според тяхната прогноза.

За овен
Дръж се в ръце и преценявай добре решенията си - така ще избегнеш много проблеми. В личен план шансът ще е на твоя страна, но не забравяй, че той е променлива величина.

Чети още>>

За Телец
Ще ти върви с дрехи в стила hand-made. Ако владееш някоя техника, непременно се обличай в дрехи собствено производство, но само в случай, че от ръцете ти излизат неща с действително високо качество.

В личен план очаквай повишено внимание от тези, от които съвсем не очакваш.
Виж целия хороскоп>>

За Близнаците
Усмихвай се, колкото и да ти е трудно, тогава ще се почувстваш по-добре, а твоята доброжелателност ще ти помогне да наредиш отношенията си с близките. В личен план, през седмицата, те очакват приятни и не толкова приятни изненади.
Виж целия хороскоп>>

Рак
Звездите те съветват в близките дни да избягваш с всички сили тесни контакти с роднини. Ако си свободен, в любовните работи страстта може да пламне не на шега. Обаче новото ти увлечение ще се отрази лошо на здравето и професионалната сфера.
Виж целия хороскоп >>

Лъв
Започни деня с усмивка и комплименти по свой адрес. В петък е необходимо да приведеш в ред своите мисли и чувства. И да не ти хрумне да капризничиш – привидна обида може да стане повод за истинска разправия.
Виж целия хороскоп>>

Дева
Опитай се да използваш всички възможности за отдих и се концентрирай върху грижата за себе си. Ако между теб и партньора са се случили някои разногласия, това не е повод да драматизираш ситуацията.
Виж целия хороскоп>>

Везни
Провери дали се храниш правилно. Храната трябва да е балансирана и да съдържа необходимото количество калории. Събота може да стане доста благоприятен ден за обновяване на имиджа.
Виж целия хороскоп>>

Скорпион

Замени свинското с диетично пилешко, най-добре бяло месо и не забравяй да свалиш кожата – в нея се съдържа на практика цялата мазнина. В личен план, понеделник ще е успешен за срещи и нови запознанства.
Виж целия хороскоп>>

Стрелец

Обличай се така както на теб ти харесва и само тогава, навсякъде ще се чувстваш комфортно.
Колкото е по-дълга историята на личните ти отношения, толкова по-хармонични ще бъдат те през тази седмица.
Виж целия хороскоп>>

Козирог

Седмицата предразполага към хармонични отношения в любовта. Във връзката ти с любимия човек настъпва чудесен период.
Виж целия хороскоп>>

Водолей
Докато хората около теб воюват с проблемите и се суетят около решаването им, ти ще изпаднеш в отпуснато и равнодушно състояние.
В личните дела можеш да си загубиш напълно главата, а тази седмица тя ще ти е много нужна.
Виж целия хороскоп>>

Риби
Тази седмица опитай да не зареждаш хладилника с деликатеси, така и желанието ти постоянно нещо да дъвчеш, доста ще намалее.
В личен план събота ще бъде за теб от запомнящите се дни.
Виж целия хороскоп>>

Не пропускай всяка седмица да се консултураш със звездите в Каре Хороскоп.
 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.