Следва

Хилда Казасян закри 35-ото юбилейно издание на Празници на изкуствата Аполония

Какво ново: Не особено красив iPhone 11 и животоспасяващи часовници от Apple

Смесени чувства....

All About Life преди 4 години

От Apple представят цяла вълна нови попълнения и подобрения в портфолиото си, като основен акцент на презентацията в калифорнийския им технологичен център е дългоочакваният iPhone 11.

Не сме особено впечателени от дизайна, ако трябва да бъдем честни, погледнете и вие:

iPhone 11 Pro
Звездите на ивента са 5.8-инчовият iPhone 11 Pro и 6.5-инчовият 11 Pro Max. Хай-енд iPhone моделите разполагат с подобрени OLED дисплеи и идват в четири цвята с матов финиш на панела. Подобренията по камерата се забелязват дори само визуално, въпреки че видът им със сигурност не е най-привлекателният. Всяка от новите три камери се фокусира автоматично и отговаря за различни функция.

От компанията твърдят още, че са извършени подобрения по живота на батерията - потребителите ще разполагат с четири допълнителни часа с новия модел, за разлика от миналогодишния iPhone XS. Ориентировъчната цена е 1000-1100 долара.

iPhone 11
На същата презентация от Apple представят и сравнително по-бюджетния 6.1-инчов iPhone 11. Цената му ще се върти окол 700 долара и, за различка от 11 Pro, идва в шест цветови варианта. Животът на батерията претърпява подобрения и тук - час повече от миналогодишния XR модел.

Apple Watch Series 5
Аргументът на компанията в полза на закупуването на новия Apple часовник е: "Ако нямате такъв, можете да умрете". В защита на изказването си, инженерите представят подобрена функция на здравния мониторинг, с който разполага часовника, и способността му да извършва спешни обаждания без телефон наблизо. Твърди се, че батерията ще издържа до 18 часа.

iPad
Седмо поколение iPad-и с цени, започващи от 330 долара, нови, подобрени екрани (10.2-инчови) и с клавиатури, които да ги направтя по-привлекателни за обравотелната система.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.