Следва

Ваканцията на известните: Щерката на Джони Деп все пак е гадже на Тимъти Шаламе

Ким Кардашян и двата милиона долара за 20 минути. Всички искат от коригиращото й бельо

Талант, маркетинг, харизма... и, може би, добър продукт.

Celebrities преди 4 години

Както и допускахме, линията коригиращо бельо на 38-годишната Ким Кардашян, в продажба от вчера, ще се продава отлично и ще допринесе стабилно за набъбване на и без това нелошото финансово състояние на звездата.

И все пак, мащабът на случващото се надмина скромните ни нагласи.

Защото, независимо че съпругата на Кание Уест бе обвинена в културна апроприация заради името на новия бранд, и независимо че заложи на нетрадиционна реклама, това по никакъв начин не се отрази на хипер продажбите. В момента, в който линията бе предложена на купувачите, в банковата сметка на Ким се вляха два милиона долара за няколко минути.

Така брандът на Кардашян надвиши в продажбите други, много по-известни марки, като например брандът Spanx, фаворитен и на самата Ким, който припечели 4 милиона за първите 12 месеца на пазара, докато SKIMS наброи 50% от този приход за по-малко от ден. Освен това, сайтът на бранда се "счупи" от гигантския наплив желаещи да пазаруват.

Припомняме, че малко по-рано Ким промени името на марката, за да не генерира по-голям скандал. Първоначално планираното Kimono предизвика остра реакция от страна на Япония, която се почувства обидена от този начин на употреба на названието на един от символите на Страната на изгряващото слънце.

Отделно, в рекламната кампания на SKIMS се снима 64-годишната Алис Мери Джонсън, бивша затворничка, освободена чрез усилията на тв-звездата. Ким от години се увлича от правото, а първата й успешна акция е именно делото на Алис, която през 1996 година е осъдена на доживотен затвор за работата си за наркокартел. Миналата година Кардашян успя да уговори с Тръмп помилването на жената, днес вече неин модел. Действително, госпожа Джонсън участва в рекламата на коригиращото бельо, чийто автор е Ким К., като смело позира в черен комбинезон, едновременно разказвайки историята на спасението си, както и какво за нея означава да бъде свободна. Алис нарича Ким своя "войнстващ ангел".


Perez Hilton

"Това бельо ме кара да чувствам, че мога да вляза в магазина и да си избера това, за което преди не можех и да помисля. Сега вече определено мога, при това дрехата ми стои перфектно. Това бельо ми носи усещане за свобода", - казва жената във видеото.

В края на юли Ким се срещна с Доналд Тръмп, за да обсъдят въпроса с освобождението на рапъра A$AP Rocky, излежаващ присъда в затвор в Швеция. Президентът тогава оказа подкрепа на музиканта, като присъдата на рапъра бе променена от ефективна в условна. 

Междувременно теледивата възхити феновете си и така - отиде на среща с граждани на Япония, молейки ги за извинение за недомисленото желание да кръсти марката си Кимоно.

Риалити звездата демонстрира поредица извънредно въздействащи за американското общество акции, респективно нещата, особено след ударa днес, за Ким, са повече от отлични.

Тя вече може да се сравнява с първенеца по приходи в семейството - 22-годишната си сестра-милиардер Кайли.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 14 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.