Следва

Sofia Street Style: Силвана от сутрин до вечер

Новата Carolina Herrera на Уес Гордън

ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

Runway преди 4 години

Уес Гордън представя своята трета колекция за къщата на Carolina Herrera по време на Нюйоркската седмица на модата, а от видяното дотук, смеем да твърдим, дизайнерът вече категорично успява да балансира личната си естетика с този така разпознаваем Herrera маниер.


Истории от живота: Каролина Ерера


Самият той споделя, че ярко обособената визия на американската къща изисква повече усилия, увереност и финес по отношение на кройка и конструкция от негова страна, защото именно това водещите линии, даващи престижа на името Herrera и до днес. Богатият архив на къщата е отправната точка на вдъхновение за младия дизайнер - откриващите визии се водят именно от обемната бяла риза, превърнала се в икона за бранда, съчетана подобаващо с макси пола, която за сезон Пролет/Лято 2019-та се преразглежда в обемист флорален принт. Гигантските флорални мотиви заемат водеща роля в колекцията, намирайки своето място по разнообразие от силуети - от дълги до земята рокли-ризи, до кокетни обемни минита, акцентирани с колан около талията.

Тейлърингът също спазва общия тон на line up-a и така изкусните сака и палта добиват приятен за окото женствен обем с подчертано закръгляне в рамената и декорация на места с панделки. Наред с преувеличените флорални мотиви, включване правят точките в съпоставка от размери, както и още карета и райета, които, освен в класическата черно-бяла палитра, се настаняват удобно и сред пастелните тонове, предпочитани от Къщата Herrera за пролетта.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.