Следва

#TheLatest: Закусвалнята на Carolina Herrera и един грилован тост, моля!

Start Shopping NOW: "Понякога съм бяла и добра..."

"...Как рядко ми се случва да съм бяла!"

Shopping преди 4 години

На една вълна със Седмицата на модата в Ню Йорк, която следим отблизо вече дни наред, припомняме фантастичните дефилета ТУК и ТУК, не откъсваме поглед от случващото се по модните нюйоркски улици, а оттам съответно няма как да пропуснем предпочитаните стилистични избори на присъстващите, които освен много добрите аксесоари като колиета-вериги, структурирани чантички и зашеметяващи обувки, включват в голямо изобилие дизайни в светли тонове.

Бледата палитра, граничеща често с бяло-млечната такава, се оказва източник на вдъхновение за мнозина - на дефилетата за следващия пролетно-летен сезон, но и още за стрийт стайла елита. Добрите идеи пък не следва да се отхвърлят, затова се заемаме със задачата да селектираме по-добрите дизайни, които умираме да включим в гардеробите си.

Тонът е зададен ясно и категорично - бяло във всичките му подтонове като екрю, off white и искрящо такова, а елементите, които успяват да се класират като наши фаворити, обхващат всичко, от което може да се нуждаем през новия моден сезон - от вечния бял тишърт, до пухкавия оувърсайзд шал и фантастичното палто, превърнало се само по себе си в ясно изразен акцент.

Белите тонове пък, независимо от материите - капризни или не, изискват повече грижа при поддръжка, за да се радваме на безупречния им вид за по-дълго. Затова Perwoll White & Fiber Advanced Effect и специалната Fibrex-Tech технология се отзовава на молбите ни, вършейки най-трудното вместо нас - препаратът подсилва сиянието на бялото и подпомага заздравяването на фибрите, за да се погрижи активно за любимите ни дизайни, осигурявайки им обновяващ ефект още след няколко пранета.

More Shopping