Start Shopping NOW:

На една вълна със Седмицата на модата в Ню Йорк, която следим отблизо вече дни наред, припомняме фантастичните дефилета ТУК и ТУК, не откъсваме поглед от случващото се по модните нюйоркски улици, а оттам съответно няма как да пропуснем предпочитаните стилистични избори на присъстващите, които освен много добрите аксесоари като колиета-вериги, структурирани чантички и зашеметяващи обувки, включват в голямо изобилие дизайни в светли тонове.

Бледата палитра, граничеща често с бяло-млечната такава, се оказва източник на вдъхновение за мнозина - на дефилетата за следващия пролетно-летен сезон, но и още за стрийт стайла елита. Добрите идеи пък не следва да се отхвърлят, затова се заемаме със задачата да селектираме по-добрите дизайни, които умираме да включим в гардеробите си.

Тонът е зададен ясно и категорично - бяло във всичките му подтонове като екрю, off white и искрящо такова, а елементите, които успяват да се класират като наши фаворити, обхващат всичко, от което може да се нуждаем през новия моден сезон - от вечния бял тишърт, до пухкавия оувърсайзд шал и фантастичното палто, превърнало се само по себе си в ясно изразен акцент.

Белите тонове пък, независимо от материите - капризни или не, изискват повече грижа при поддръжка, за да се радваме на безупречния им вид за по-дълго. Затова Perwoll White & Fiber Advanced Effect и специалната Fibrex-Tech технология се отзовава на молбите ни, вършейки най-трудното вместо нас - препаратът подсилва сиянието на бялото и подпомага заздравяването на фибрите, за да се погрижи активно за любимите ни дизайни, осигурявайки им обновяващ ефект още след няколко пранета.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia