Следва

Висока киселинност

#TheLatest: Закусвалнята на Carolina Herrera и един грилован тост, моля!

THE LATEST IN FASHION

All fashion преди 4 години

Уес Гордън представи своята трета колекция за Carolina Herrera рано сутринта вчера, а същата вечер, едва 12 часа по-късно, Гордън влиза в ролята и на звездата на вечерта по повод откриването на бутика на бранда на Медисън Aвеню, Ню Йорк, след временното му затваряне за цялостно реновиране.


Новата Carolina Herrera на Уес Гордън


Решено в гамата на оранжево и розово, пространството засиява с ново настроение - сградата е построена през 1925г. от архитекта Джордж Пелъм, а от нанасянето на бранда през 2000г., това е едва втората интериорна намеса. Самият Гордън споделя, че е било време за промяна, а новият облик е постигнат, благодарение на съвместната му работа с архитектите от Studio Mellone: "Опитах се да мисля за всеки един от етажите като за отделни жилищни стаи. Ние правим темпераментни дрехи, на които исках да осигуря подходящ дом - място точно толкова вълнуващо и персонално, колкото самите дрехи. Искам клиентите ни да изпитват наслада, разхождайки се из бутика."

В церемонията по срязването на панделката пред локацията се включва, разбира се, Госпожа Ерера, а от запечатаните кадри виждаме, че други видни гости на партито са Карли Клос, Хамиш Боулс, Роми Страйд, Тони Гарн, drag певицата Валентина и още много други. Партито в самия си разгар обаче не се случва в луксозния бутик, а в закусвалнята в съседство - Three Guys Diner, която е любима на основателката на къщата, заради фантастичните гриловани сандвичи със сирене, които правят там. Специално за повода пък мястото идва с ново име, гласящо - Carolina's Diner.

More All fashion