Следва

LOVE this Marc Jacobs!

Прелестна Кристин за Vogue Italia

Inter #IsNotForEveryone

All fashion преди 4 години

Както ви обещахме в началото на седмицата, кадрите от първия проект на Кристин Илиева за италианското издание на Vogue са факт още преди началото на октомври.

Поредицата #NotForEveryone, в която нашето момиче е главно действащо лице, наред с колегите си Елеонора и Фало, заснети от Джовани Кораби, под арт директурата на небезизвестната Алесия Главиано, интерпретира третия модел тишърт на Nike специално за италианския футболен клуб Интер.

Сесията показва футболния екип, събиращ някои от най-ембелематичните за униформите на Интер през годините елементи, като ключова част от съвремнния гардероб.

Стилистиката е изцяло спортна, доста младежка. Прелестната Кристин извървя пътя от болничното легло до италинаския Vogue за месец и се вписва в атмосферата просто чудесно! На лицето й са изписани сила, амбиция и хъс, които пожелаваме да си останат завинаги закодирани в иначе нежните й черти. Ти си гордост!

Моделът пише в Инстаграм: "Blessings on Blessings on Blessings on!!! From the hospital bed to Italian Vogue! Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми. Преди около месец си зададох следния въпрос: "Каква е мечтата ти?" Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?! Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала. Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорът ми беше "Едва ли". Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане. Е, чудото стана! А сега вярвам в себе си повече от всякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията! Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си! Thank you very much @vogueitalia @nikefootball and @inter for believing and giving me the chance to be part of this amazing project! #NotForEveryone"

А ние добавяме просто - дерзай!

More All fashion