Следва

Sofia Street Style: Слънчогледова Даяна

LOVE this Marc Jacobs!

ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

Runway преди 4 години

Впечатляващо разнообразие от хрумки, феноменално точна интерпретация на съвременното понятие за мода. Изобщо, една извънредно богата и впечатляваща колекция на Маестро Джейкъбс, която, бидейки показана точно на 11 септември 2019 година и отнасяща се до Пролетта и Лятото на идната година, всъщност идва да ни припомни случилото се на същата дата 18 години назад.


Nirvana съдят Marc Jacobs


Ден по-рано, на 10-ти септември, Марк се забавлява на афтърпартито след шоуто си, в заведение с изглед към Кулите. Няколко часа по-късно дизайнерът губи своя приятел Дейвид Ривърс, който в онзи повратен момент провежда конференция в ресторанта на покрива на една от Кулите.

"Посвещавам това ревю на своите приятели, тези, с които никога повече няма да мога да се видя. Това шоу е празник на живота, радостта, равенството, оптимизма, щастието, мечтите, и бъдещето на модата, наразривно свързано с миналото".

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.