Следва

Риана придава нов смисъл на съвършенството в Givenchy Haute Couture

Класика в жанра: Меган Маркъл, великолепна на премиерата на модната си марка

За която съвсем скоро съобщихме и която има строго хуманитарна насоченост...

Celebrities преди 4 години

Но все пак си е модна линия, измислена и реализирана за работещи жени, и с откровено благородни подбуди.

И така, видно за целия свят, Мегън Маркъл, Херцогиня на Съсекс и мама на 4-месечния Арчи, започна да поизлиза от майчинството, особено стриктно през първите няколко месеца след раждането, и да се връща към кралските си задължения.

Онзи ден я видяхме на женския финал на US Open, днес - на официалното лансиране на капсулната модна колекция за хуманитарната организация "Smart Works", чиято цел е да осигури качествено облекло на безработни жени, успоредно с тренинг за явяване на интервю за работа.

38-годишната бивша актриса, основен партньор и участник в инициативата, пристига да подкрепи старта в абсолютна класика в жанра - бяла риза и черен панталон, и двете от самата колекция, подкрепени стилово и цветово от велурени обувки на ток и колан в ръждив нюанс, които правят цялостната визия съвършена.

За всеки закупен артикул от колекцията, по един идентичен ще бъде дарен на организацията "Smart Works", за да послужи на жена, която трябва да изглежда представително на интервю за работа.

Миналия месец Меган изненада жените, които позираха за фотосесия за колекцията, припомняме усмихващите кадри.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.