logo loader
Следва

Дните на Японската култура започват с концерт на Софийска филхармония

Evanescence BROUGHT US BACK TO LIFE!

Еми, Ейми Лий и бандата й Evanescence бяха перфектни на първото си шоу в София!

Music преди 4 години

Като по учебник. От първата до последната секунда. Без никаква разлика в звученето и на божествения глас на дарк омайницата Ейми, и на нотите на пианото, излизащи изпод нежните й ръце, и на китарните рифове на изпепеляващата Джен Маджура и колегата й с подчертано сини очи Трой Маклоухърн, и на подплатяващия звук от баса на секси бомбата със закъснител Тим Маккорд, и на барабанните сетове на дългокосата компилация Кърт Кобейн/ Брат Пит - Уил Хънт. Досущ като студиен запис!

Само дето там едни... незнайно колко хиляди фенове пяха, пляскаха, свиреха, викаха, танцуваха, подскачаха и изпадаха в екстаз 100-тина минути без умора на фона любимите си песни, като Imprefection (с която започнаха в уречения час и залата гръмна), What You Want, Going Under, Everybody`s Fool, My Last Breath, Snow White Queen, и закъде без Bring Me To Life, разбира се!?! Макар и дошлите да се изкефят да не бяха толкова, колкото Ейми и компания наистина заслужават, го направиха от цялото си сърце и за радост на организаторите от Keen Acts. Все пак - не всеки ден можем да гледаме на ръка разстояние двукратни носители на Грами в зала "Арена Армеец", нали?!

More Music

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 1 месец

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

Music преди 3 месеца

По време на събитието, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли, на специално обособен ROCK CORNER, посетителите ще имат възможността да свалят специално създадения за фестивала рокаджийски филтър, с който да си направят най-яката ROCK снимка, видео или рийл на място.