Седмичен ХОРОСКОП - 16.09 - 22.09

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, търпението ви ще бъде поставено на изпитание тази седмица заради различни мнения, възгледи или проблеми на заобикалящите ви, с които влизате в пряк контакт. Въпросните хора ще искат да привлекат вниманието ви с личните си проблеми или с такива, чието разрешаване не зависи от вас. В повечето случаи конфликтите с тях са абсолютно неизбежни, но от друга страна, те определено са нежелателни. Всеки от вас индивидуално трябва да прецени как да се справи със създалата се ситуация.

Мнозина ще могат да се възползват от нова възможност за професионално развитие или допълнителен труд. Това може да е свързано със старата ви работа, с професия, с която преди сте работили.

Някои от неприятните моменти през тези седем дни ще бъдат свързани с жена, която преминава през лична житейска драма. Възможно е да е ваш роднина, колега или съсед.

Жените на зодията трудно ще избегнат конфликт с мъж от близкото си обкръжение. Всъщност, постоянството и упоритостта ви ще изострят специфичния проблем между вас. Дано срещу вас все пак стои човек, който знае как да прави компромиси. В противен случай ситуацията ще бъде непредсказуема и е съвсем възможно да излезе извън контрол.

Мъжете ще обръщат внимание на дейности, които са тяхно хоби или ще помогнат да придобиете нови знания и умения.

Хороскоп

Още от Astro