Седмичен ХОРОСКОП - 16.09 - 22.09

Astro преди 4 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще бъдете много по-категорични и напредничави в изпълнението на плановете и ангажиментите си. Мнозина ще използват въображението си, за да зарадват някого с приятна изненада или подарък. Ще бъдете много по-сърдечни, любезни и грижовни.

В любовта е възможно да се върнете към минали преживявания от любовен характер или да потърсите възможност за помирение с бивш партньор.

Като цяло, романтичните ви преживявания ще имат повече общо с минала или вече създадена връзка, отколкото с някоя нова.

Семейните ви отношения ще преживеят моменти на неразбирателство или емоционални спадове, но не се предвижда нищо непреодолимо.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа, от която очаквате да припечелите добри приходи. Тази печалба ще ви помогне да изчистите неизчистени сметки или други финансови задължения.

Жените на зодията ще бъдат изненадващо нестабилни тази седмица. Психиката ви едва ли ще може да издържи на повече стрес; лесно се обиждате, натъжавате или разочаровате. Време е да си дадете почивка – в противен случай последствията ще се стоварят с пълна сила върху гърбовете ви.

Господата ще имат сложни взаимоотношения с непознати или с такива, които тъкмо се появят в работния им екип или като клиенти.

Хороскоп

Още от Astro