Седмичен ХОРОСКОП - 16.09 - 22.09

Astro преди 4 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, на път сте да участвате в различни семейни, професионални или обществени събития. Може да искате да обсъдите с други хора подробности относно организирането или провеждането на тези събития.

Очертава се да имате различни преживявания, свързани с хора, които са подложени на промяна в живота си. Раздялата е възможна поради силни противоречия, противоположни цели в живота и т.н.

Следите събитията, в които ще бъдат замесени вашите приятели или роднини отблизо. Заемете позицията на наблюдател, но не се намесвайте – за ваше добро е.

Конфликтите тази седмица (ако има такива) в повечето случаи ще бъдат по ваша вина – пазете демоните си скрити навътре в съзнанието и не ги пускайте на воля.

Жените на зодията ще преживеят някакъв разрив в отношенията, целите или приоритетите в живота си. Това ще бъде резултат от неочаквано преживяване или събитие през идните седем дни.

Господата ще разполагат с добра седмица, за да изпълнят своите професионални или бизнес задачи. Кариерата ще е важна за вас, защото сега ще имате възможност да напреднете или да постигнете важни резултати, свързани с начинанието си.

Хороскоп

Още от Astro