Седмичен ХОРОСКОП - 16.09 - 22.09

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще изпитате нещо специално, благодарение на действие, среща или разговор с мъж. Бъдете готови да изживеете някои очаквани или не дотам събития, чието развитие ще бележи дълъг период от живота ви.

По време на работа или във вашия бизнес признание или похвала може да ви даде надежда за нови положителни начинания и идеи.

За съжаление, предстои да осъзнаете невъзможността да реализирате план, на който категорично държите. Или закъснявате с прилагането му, или все още е твърде рано да полагате усилия, за да го развиете. Всъщност, това ще бъде много благоприятна седмица за размишляване върху бъдещето, макар и в последното тримесечие на годината.

В момента имате и ще получавате нови възможности за развитие и стабилизиране, но само ако сте готови (и достатъчно амбицирани) за подобни действия.

През седмицата може да се озадачите от разговор с колега или мениджър, който не е бил в близък контакт с вас преди. Безсмислените или злонамерени коментари на жена ще ви объркат, защото не сте очаквали подобни действия от нейна страна.

Жените на зодията е добре да се включат в ново или важно начинание. По-добре е да бъдете предпазливи и консервативни в действията си, отколкото да бързате или да се лакомите от лесна и бърза печалба.

Мъжете ще се интересуват от информацията, която ще получат в разговор с мъж, роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Тази информация може да ви даде интересна представа за нещо, което може да правите с удоволствие, или печалба (допълнителен доход) за вас.

Хороскоп

Още от Astro