Седмичен ХОРОСКОП - 16.09 - 22.09

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, ще се радвате на покупка, но разочарованията или проблемите с нея тепърва предстоят – за съжаление.

Идната седмица може да ви натъжи или разстрои поради събития, свързани с жена, от вашия семеен, приятелски кръг или просто живееща в съседство. Тя вероятно изживява труден момент в живота си; изправена е пред необходимостта да взема драматични решения и промени.

Не е изключено да се наложи да отложите срещи или планирани разговори, тъй като сте принудени да се ангажирате с нови и много по-спешни, належащи въпроси и задачи.

Подбирайте контактите и срещите си много внимателно. В този момент за самите вас е важно да не разпилявате енергията си и да не губите от ценното си време за хора, които не отвръщат пълноценно на интеракциите ви.

Жените на зодията са много амбицирани в изпълнението на своите планове за тези седем дни, което всъщност ще бъде основа за развитието на други големи събития до края на годината. Ще останете очаровани от срещи или разговори с хора, родени под знака на Скорпион, Рак или Риби.

Мъжете ще имат добра седмица за пътуване; професионалните контакти с хора от други градове или държави също биха имали положително въздействие върху работната ви позиция или собствения ви бизнес.

Хороскоп

Още от Astro